Film, film och film

Wow, kom nyss hem efter att ha sett Eragon. Bio, så klart ;) Det var inte lika storslaget som Sagan om ringen, men det var i samma stuk. Det kändes igen med en ung pojke som hittar något, en by som han måste fly ifrån, krig, en annan värld med eget styre och även språket när de pratar om "fem dagars rutt" till en plats. Det var en fin saga med vänskapen mellan Eragon och Saphira. 

Igår kväll blev en riktig filmkväll. Det var lite komplicerat att pricka in att hinna med dem när man skulle äta middag också. Ensam hemma 2- Vilse i New York blev den första, kunde bara inte undgå att titta på den. Det var så länge sedan jag såg den. Älskade den när jag var liten. Efter den kom en engelsk film, If I had you. Brittiska filmer eller serier är alltid mysiga och intima, bättre än amerikanska ibland. Den här blev mer och mer spännande och började nästan kännas som en amerikansk film när alla började misstänka alla och då slutet blev en riktig tankeställare. Den tredje och sista filmen jag såg var Final Analysis med Richard Gere och Kim Basinger. Den var också bra och naglebitande.

Det blev alltså några filmer under helgen. Jag spelade även in en film under gårdagskvällen som jag måste se nån gång innan jag glömmer bort att jag spelade in den. Nu ska jag se Notting Hill :) vet inte hur många gånger jag sett den. Men den är lika bra varje gång.
Som sagt, jag älskar filmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback