I remember love...

... and I know my heart is breakable.

Grymt bra låt! Tillsammans med Andreas. Någon av de två kommer förmodligen vinna finalen. Hade beslutsångest när jag skulle ringa och rösta på antingen Andreas eller Sarah. Det slutade med att jag ringde på Andreas första omgången, Sarah den andra. För jag visste ju på sätt och vis att de två kommer ändå gå vidare och att de två är de enda värdiga vinnarna så det gjorde det samma, de fick i alla fall båda två min röst. Andreas, sötnosen kommer ta Europa med storm, men hm... Om inte Stenmarck (Sveriges sexigaste man!) kunde det, så vet jag inte... Låten är i och för sig bättre kanske... Och Sarah såg ut som en upplyst ängel där hon stod... Lika proffisig hon, stark röst och egen skriven låt. Okej, det hade Andreas med. Och båda två sjunger om kärlek, men det handlar väl all musik om - - - vad kan man säga..? Låt bäste man (kvinna) vinna!

Funnen

Plånboken är tillbaka!
Med allt inuti. Hade hunnit spärra bankomatkortet så nu får man en ny sådan i onödan med en ny kod som man måste lära sig. Jag som redan hade en lätt och bra kod, grr. Något jag kom på här om natten var att den största förlusten av plånboken är inte plånboken i sig utan alla biobiljetter jag sparat på mig under de senaste tre åren. De är minnen! bevis på speciella stunder med speciella personer. Så kan bara vara glad att plånboken är funnen och välbehållen. Men det som gnager mig är tanken på att han som tog plånboken mycket väl kan ha lagt på minnet var jag bor. Det hindrar inte en galning att vara ute efter mig bara för att han blivit av med sitt stöldgods. Desto större risk att han kommer efter . . .   


Så liten på jorden

Pytteliten och betraktad. Bestulen. Helt oskyddad. Rädd och ensam.
Min jättesnygga plånbok som jag tyckte mycket om har försvunnit. Och det märkte jag efter en vecka att det hade hänt, för det kan bara ha hänt på ett sätt, stulen. Inte bara det, hade sjuttio kronor och några mynt i, okej inte så farligt, men mitt bankomatkort, legitimation, sf kort mm fanns ju i den. Som tur var hade inte mitt konto blivit rört än, konstigt. Men den person som har min plånbok har mitt leg, vet vad jag heter och var jag bor. Vet inte vad jag ska göra än att vara livrädd. Har ingen dödsångest, snarare förföljelsemani. Dödsångest hade jag ett tag för två år sedan när vår bil brann upp, när sedan stolsvärmen blev överhettad på hyrbilen var jag säker på att jag skulle dö, men inte när. Jag är inte säker på att jag ska dö nu, vill snarare dö än att leva på det här viset, att vara rädd för varje steg man tar i dessa dagar utan någon som kan hålla om mig. Vill inte leva med förföljelsemani, hur mycket ska man behöva utstå som människa? Och så påstår folk att det är i det vuxna livet som livet börjar och det är då det roliga börjar. Hm, undrar jag...


<3

Ännu en alla hjärtans dag. Inte så mycket annorlunda än de som har varit förr om åren. En överskattad dag kanske, fira - fira inte...  Älskar man någon behöver man inte en alla hjärtans dag för att fira kärleken, det gör man väl varje gång man är tillsammans med den man älskar, förhoppningsvis. Ändå tycker jag om dagen, har alltid tyckt att man inte borde bortse den fastän jag inte haft någon att fira den med. Hade jag varit lite modigare hade jag helt klart dragit med mig honom till en puss o kram ruta och kysst honom, han den där som jag var hemligt kär i. <3 Kom hit och kyss mig så jag ramlar omkull!