Pomperipossa är ju inte Pomperipossa

En halvtimme kvar på detta år och jag har ännu inte kommit på något löfte alls. Har istället suttit och varit social med min pappa och hans nya, som faktiskt inte är någon Pomperipossa. Okej, lite häxliknande är hon. Hon har konstiga uppfattningar om saker och ting, men vad fan. Lite kul att se dem två tillsammans, de håller verkligen inte med varandra i vissa frågor. Men samtidigt uppenbart kära... Hon är dessutom väldigt spontan, och tuff som sagt. Inte helt igenom empatisk. Lite kul med henne, men som sagt, för mig kommer hon förbli en liten Pomperipossa. Mycket lär man sig... Har man dessutom svept drygt fyra vinflaskor med dem kan man ju inte göra annat än att släppa taget. Så det löftet har jag hållit, jag har varit mig själv helt klart. Champagne vankas till tolvslaget, sedan vetefan... Tid för mig själv...  

Roligaste sms:et denna kväll var från min brorsa:
"HAPPY NEW YEAR. A bit early, I know. But I have thousands of rich and sexy friends so I start with the ugly fuckers..."

Mitt svar:
"HAPPY NEW YEAR TO YOU TOO. But I don't believe you. I think I'm the most beautiful one you know in world. Otherwise you shouldn't wish me a happy new year."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback