Mitt dagshoroskop

Jag surfade in på en sida som kunde beräkna mitt horoskop för dagen. Resultatet blev såhär:

Personligt horoskop för idag: 2008-08-24
Nedanstående gäller för dig som är född 1987-01-17:
Ditt födelseår påverkas av planeten Mars i den 8:de Solcykeln.
Ditt stjärntecken står i himmelshus IV.
Tur
Idag ska du inte lyssna till ditt hjärta utan följa ditt sunda förnuft om du vill få tur. Men turen dyker dock bara upp i det lilla.
Hälsa
Du kommer att uppleva en ovanligt positiv dag när det gäller hälsan. Så här bra har du inte mått på mycket länge.
Ekonomi
Pengar tycks just nu oroa dig i onödan. Nog har du råd att spendera lite mer för egen del.
 
Arbete
Arbetet ser ut att inkräkta på det privata idag. Men du vill faktiskt göra den prioriteringen och tänker inte mycket på det.
Kärlek
Din självkänsla har kanske fått sig en törn. Acceptera inte rollen som andra fiol.
Relationer
Alla trivs med att vara i din närhet, du utstrålar glädje och självsäkerhet.


Jag kan väl inte dirket påstå att jag mår så vidare bra just nu. Att min självkänsla har fått en törn stämmer och turen kan inte mer än att dyka upp i sängen där jag ligger. Eller jo, jag kan nog påstå att jag har haft tur att jag inte är sämre än jag är. Men annars tycker jag att det är lite drygt att påstå saker och ting i olika delar av livet på grund av ens stjärntecken. Det värsta, men som ändå kan stämma bra in är horoskop i gratistidningar. Kan inte tänka mig att det finns någon professionell person bakom de profetiorna. En gång läste jag i mitt horoskop att jag skulle möta en blåögd kille. Jaha? Som om man inte möter hur många som helst under en dag, när det var under den tiden då jag fortfarande gick i skolan. Det gör väl alla människor. Men det är kul, som sagt. Jag kan aldrig låta bli att läsa - oavsett hur mycket man ska tro på det eller inte. Men en sak är sann, oavsett hur lite man vill tro - och det är att stjärntecken bestämmer hur man är som person, det är det grundläggande i ens personlighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback