Tankar under en fredagskväll

Jag har nu förstått skillnaden mellan att svulla och tröstäta. För att något är gott unnar man sig ibland det, särskilt när man är själv och kan bestämma precis efter sin aptit. Men efter ett tag inser man att det är på grund av ensamheten som det börjar bli ett tröstätande. Mätt och bedövad äter man snart per automatik utan att ens veta om att man gör det. Det sorgliga är att man inte längre har något kvar att bedöva den nu så mer påtagliga ensamheten.



Kevin är klart bäst av alla i Idol. Det är alltid spännande att se och lyssna på honom. Man hör att han menar varje ord han sjunger och går in i låten som om det var hans egen. If tomorrow never comes är det mäktigaste och bästa sen Danny gjorde Öppna din dörr. Med sina bruna hundögon, eller är de gröna? (detta underbara, fascinerande fenomen som drar in en till djupet), kommer han säkerligen sjunga sig till final.



Jag skulle kanske ha gjort som i drömmen jag hade inatt, köpt choklad med apelsinsmak 70% kakao. Varför drömde jag annars så specifierat om planeringen av att handla i en matbutik? Både gott och nyttigt. Ensamheten kommer man nog inte ifrån, då mörk choklad verkligen är ett afrodisiakium, fast det skulle vara på ett annat sätt. Nej, mörk choklad ska man nog inta tillsammans med någon och inte vara ett substitut till tröstätande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback