Första dagen på mitt tjugotredje år

Dagen började ju väldigt bra, var det första jag tänkte när jag vaknade imorse. Men bra nog fick jag tidigt skjuts hem så att jag hann sova lite till så att jag kunde vakna upp i min egen säng, dagen till ära. Mamma väckte mig med sin sköna sång, haha. Det sista hon sade när jag gick hemifrån igårkväll, utan att veta om jag skulle komma tillbaka eller inte, var att då behöver jag inte träna på sången då. Och det hördes ;) skämt åsido. Precis som Karl-Bertil Jonssons mamma på julafton stod hon där med en frukostbricka som vi intog i sängen min. Iklädd mina presentkläder är dagen solig och härlig, första dagen på mitt tjugotredje år. Hela helgen kommer gå till att träffa familj. Facebook tänker jag inte gå in på nåt mer idag, efter att ha svarat på i alla fall två födelsedagshälsningar. Det är tillräckligt drygt som det är. Vill man visa att man är åtminstone lite bra kompisar är väl ett telefonsamtal på plats. Sms kan väl duga om man är "kompisar". Men är man något mer så... Det lär väl visa sig under dagen. Då vet man själv sedan om man kommer höra av sig själv nästa gång den personen fyller år. Och jag som haft lust att verkligen fira min födesedag ett tag, gå på restaurang eller något. Det är inget man gör ofta, så det hade varit kul. Äta god mat. Hade varit så kul om man blivit överraskad med något kul. Istället blir det en något fattig middag hemma med familj, men det är väl inte helt fel det heller. Men nästa helg kanske? Ut och vältra mig i solsken och hoppas på ett positivt svar på ett sms som för att göra dagen komplett, är behövande.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag vet inte, det är svårt att säga. Mitt liv är helt upp och ner. Jag försöker kämpa och jag försöker att hålla ut. Det är svårt men jag försöker.

tack, jag tror på dig med! kram!

Postat av: anonym

23?! fyllde du inte 22?

2009-01-21 @ 01:51:58
Postat av: S

22, ja! Det betyder att jag börjar leva mitt 23 år i år. Dagen vi föds är vi ju noll år, när vi har levt ett år så fyller vi ett. Ganska logiskt, när vi fyller år är det så många år vi har levt. Och börjar vårt nästkommande år! =D Hur gammal är du?

2009-01-21 @ 13:49:56
URL: http://forgetmenot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback