Ensam i drömmar

Under tiden jag inte haft internet har jag drömt en del. En gång drömde jag att jag skulle hem från en kompis som bodde på en sida av stan som inte var mina hemkvarter, och där jag inte hittade. Två meter lång var jag när jag gick en gata fram i mörker och var rädd. Jag gick förbi en man och en till, och jag började springa för att komma därifrån. Men då började de springa efter mig, jag såg bakom mig att den ena satte sig på den andres axlar och tillsammans försökte de få ned mig till marken. De lyckades överfalla mig så att jag föll, och de hade då inte gott till sinnes. Att drömma om överfall betyder att man är rädd för något i vanligt tillstånd, kan vara en liten bagatell, men att det förstoras och tar sig uttryck som överfall i drömmar. Mycket känslor är det fram och tillbaka, och jag är så trött på att inte kunna vila i att veta att jag får känna på ett visst sätt. Natten till idag drömde jag om ensamhet. Att jag gick omkring bland folket här på skolan, och blev i stort sett ignorerad. Jag vet inte om det var jag eller de andra som undvek, man undviker ju även undvikande beteende. Jobbigt var det i alla fall. Lika så blev dagen idag. Jag drömde ännu en gång om moln nära till hands en dag/natt i veckan. Det var riktigt svarta, mörka moln som hade tornat upp sig över mig. De hängde långt ned, så nära att jag kunde sträcka mig efter det. Jag gjorde så och tog en handfull moln, kände kylan och konsistensen - det är ganska fascinerande med mina molndrömmar. Speciellt att det blir en egen känsla och förnimmelse av hur moln ser ut och känns. Inte lika kul med betydelsen av moln som symbol i drömmar. Att jag håller moln i min hand, liksom vi i vissa lektioner känner med en hand över hjärtat och sedan håller den framför oss som för att se hur sköra våra hjärtan är.   

Ensam: En dröm om ensamhet symboliserar ofta en inre sorg. men betyder också att man inte har någon anledning att känna sig varken ensam eller sorgsen.

Åskväder: Oskadligt: glatt möte med en vän - å med blixtnedslag: förlust

Oväder: Ledsamheter och fara, bråk med en vän

Moln : Om du i drömmen ser hur moln skymmer solen kan du vänta dig förseningar eller problem. Ser du många, gråa moln varslar drömmen om gräl. En dröm om små vita moln betyder välstånd. Åskmoln: problem dyker upp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback