Medial läkning - Leverns okända kraft av Anthony William

Alla borde läsa den här! 

Kort och gott handlar boken om hur man sköter sin lever. Antingen vill man hjälpa den så att den kan avgifta sig, eller så äter man fett som gör att den istället kommer igång med att producera galla för att förbränna det intagna fettet. Det är inte enklare än så. 

Många mår dåligt på olika sätt idag,   och det finns många olika sätt att må dåligt på oavsett om det handlar om enstaka symptom eller hela diagnoser. Lika mycket som Anthony Williams vill sprida sitt budskap önskar jag att så många som möjligt bara läser den här för att kunna förstå hur kropp och kost samverkar, och i förlängningen förändra sin kost - och hälsa. För man kan må så mycket bättre. Men det måste börja med medvetenhet. 

Allting börjar i magen. I magen sitter immunförsvaret. Och i magens hälsa ingår levern. 

Det här är den bästa boken av dem jag läst av Anthony Williams, för den täcker det mesta. Den beskriver tydligt och genomgående om virus och patogener och hur de göds av "fel" mat och som i sin tur ger symptom och sjukdomar som allt ifrån de flesta mag - och tarmsjukdomarna, hudproblem och hjärndimna. 

Sen är det svårt att göra det på egen hand, men man får kolla upp vad som passar bäst för de symptom man har och gå på det för att prova sig fram. Så länge man tar ett steg i taget och tänker att man ska få i sig något specifikt nyttigt, ja då har man inte utrymme att fylla på med onyttigt till slut. För som han också skriver om, omtanke till sig själv är också väldigt viktigt. Kan varmt rekommendera hans bok Kostguiden också där han räknar upp specifika råvaror, vad de tillför kroppen och vilka som motverkar olika specifika tillstånd. 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback